Tidigare liv och Regressionsterapi

Din väg bort från rädslor, fobier och dåligt självförtroende!

Regressionsterapi - eller djupavslappningsterapi, som den också kallas - är en lika enkel som effektiv metod för att hjälpa dig att må bättre. Det spelar ingen roll om du faktiskt minns vad som hände och som fick dig att må dåligt. Det spelar ingen roll om det ligger som en förträngd händelse från din tidiga barndom. Inte ens om det ligger i ett tidigare liv - en helt annan tillvaro. Jag hjälper dig, varsamt och försiktigt, att hitta igen orsaken till att du mår dåligt.

Vill du utveckla dig som människa? Har du fobier? Dåligt självförtroende? Nyfiken på tidigare liv? Det hjälper jag dig också med, under en djup och skön avslappning.

Jag heter Urban Bergfelt och har arbetat med den här metoden i snart 25 år, med mycket gott resultat. På den här webbplatsen hittar du några av de vanligaste frågeställningarna.

De som söker sig till mig gör det givetvis av många olika orsaker. Några av dem är: 

  • Problem med rädslor och fobier av olika slag
  • Dåligt självförtroende
  • Sviter efter incest, våldtäkter och misshandel
  • Problem i en relation (Det behöver inte nödvändigtvis vara en parrelation - det är t ex lika ofta föräldrar/barn. Regressionsterapin kan faktiskt hjälpa dig, även om den andra parten sedan länge är död!!)
  • Ren nyfikenhet
  • Vad hände egentligen den där gången när jag var liten?
  • Upplevde jag verkligen ett möte med UFO / ombordtagning?
  • Har jag levt tidigare liv?
  • Lär känna dig själv och varför du reagerar som du gör i olika situationer 


Kanske upplever du också att du kört fast i din vanliga terapi? Regressionen kan då vara en bra möjlighet att komma vidare.
Prata gärna med din ordinarie terapeut om detta.

 Vill du hellre komma under en helg?
För att öka tillgängligheten för alla er som kommer långväga ifrån så har jag beslutat att även ta emot kunder under vissa helger. Tiden som kan bokas är kl 10 - 14, dvs bara en tid per dag.
Priset är då något högre än vanligt, 2.100 kr för de fyra timmarna, mot det ordinarie priset 1.800 kr som det kostar på en vardag.
Välkommen att höra av dig för bokning! 
 

Du är värd att må bra, eller hur?
 

För närvarande har jag tyvärr ingen möjlighet att utföra några regressionsterapier.
Som en del av er kanske har sett, så har den här sidan varit utan aktivitet under flera år. Nu ser det dock ut som att även den här sidan - och min verksamhet - kommer att få ett "nytt liv".
Jag kan inte säga med bestämdhet när jag kan återuppta verksamheten, men jag hoppas kunna göra det under hösten 2019. Jag återkommer med närmare detaljer så snart jag vet.
Under tiden hänvisar jag till någon av mina duktiga kollegor. Du hittar dem på kontaktsidan.


(Uppdaterat 2019-09-13)