Intressanta länkar kring inre och yttre hälsa

Här nedan har jag noterat ett antal länkar till sidor som jag bedömer som seriösa och intressanta. Om du själv har en sida med material som kan vara värdefullt inom det här området så hör gärna av dig. Samma sak gäller om du hittar material på Internet, som du tror att jag och andra kan ha glädje av.

En mycket intressant och läsvärd sida, skapad av Dr. Jan-Erik Sigdell, som är den man som jag en gång lärde mig den här behandlingsmetoden av.
Sidan lades ut i januari 2006 och handlar om både regressionsterapi och tankar och frågor kring reinkarnation i allmänhet.

Tidskriften 2000-Talets Vetenskap publicerar material och debattartiklar inom hälso- och sjukvårdsområdet. Material som ofta inte har fått publicerats på annat håll pga sitt kontroversiella innehåll. Tidskriften kan varmt rekommenderas! Syftet med föreningen SARA, som utger 2000-Talets Vetenskap, är bl a att främja testandet och utvärderandet av resultaten av alternativa behandlingsmetoder.

Livshandboken är en mycket bra sida, där en mängd olika aspekter av personlig utveckling har sammanställts. Här tas frågor kring vår situation upp och råd, tips och inspiration lämnas. En verkligt bra och heltäckande sida för alla oss som känner att vi vill få ut mer av livet. Du blir glad av sidan!

Hos Helhetsdoktorn har Dr Bertil Dahlgren sammanställt en mängd fakta kring sjukdom och hälsa. Han är medlem av Svensk Läkarförening för Komplementär Medicin och hit kan du vända dig med frågor kring sjukdomar och besvär. Du får svar baserade på såväl den vanlige läkarens kunskaper, som på de senaste rönen inom den komplementära medicinen.

En av mina kolleger i norr är Lasse Karlsson i Härnösand. På hans hemsida Lasses Evolution Therapy hittar du en hel del intressant läsning.

Regressionsterapeuter i samarbete:

Stefan Aronderzon Falkenberg 0346-220 70 regression@myrekull.com
Bodil Johansson Falkenberg 070-293 04 02 personligt@home.se 
Lasse Karlsson Härnösand 070-350 86 59 lasses.evolution.therapy@gmail.com
www.lasses-evolution-therapy.se

Det finns så mycket mera som är intressant. Titta på länkarna här nedanför. De har inte med regressioner och tidigare liv att göra, men de berör våra liv på andra sätt:

The Secret - Livets stora hemlighet är en fin och mycket tankeväckande film som jag hittade på YouTube.
Där finns flera på samma tema - hur vi själva faktiskt kan påverka våra egna liv och vår egen framtid! Luta dig tillbaka och njut av det som borde vara så självklart, men tyvärr inte alltid är det.